Professionele coaching in Apeldoorn

Welke vragen komen aan de orde tijdens een traject coaching in Apeldoorn? Dit hangt compleet af van jouw hulpvraag. Wij werken op basis van een hulpverleningsplan die samen met jou wordt samengesteld. Dit houdt dus in dat we ingaan op de situaties die bij jou negatieve gevoelens en associaties oproepen. Hierbij gaan we onderzoeken hoe we er voor kunnen zorgen zodat je deze negativiteit aan de hand van diverse technieken kunt verminderen. Omdat wij ook werkzaam zijn als GGZ agoog hebben wij kennis van diverse psychische problemen. Wanneer er dus sprake is van een hulpvraag op dit gebied kunnen wij je ook uitstekend ondersteunen. Ben je op zoek naar coaching binnen een groep? Bekijk dan ook eens onze weerbaarheidstraining waar je alle tools in handen krijgt op het gebied van assertiviteit. Meer weten? Neem direct contact met ons op!

Wat heb ik aan coaching in Apeldoorn?

Een veel gestelde vraag die wij vaak krijgen is: ‘Wat heb ik aan coaching in Apeldoorn?’ Gedeeltelijk hangt dit natuurlijk af van je persoonlijke situatie maar er zijn toch wel een aantal algemene punten te herleiden. Zo helpen wij je om je persoonlijke doelen te realiseren en te werken aan je vitaliteit. Op de weg hier naar toe zul je hoe dan ook verschillende obstakels tegenkomen. Hoe je deze kunt overwinnen leer je door middel van coaching in Apeldoorn. Hierdoor zul je merken dat je zelfvertrouwen gaat groeien en je met een andere bril naar je situatie gaat kijken. Dit brengt nieuwe mogelijkheden met zich mee waardoor je nieuwe paden opent naar succes. Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen op het gebied van coaching in Apeldoorn? Of heb je andere vragen? Neem gerust contact met ons op!

Coaching Apeldoorn

Inzicht krijgen in je kwaliteiten

Tijdens de coaching hechten wij veel waarde aan het onderzoeken van je sterke punten en positieve eigenschappen. Wij zijn namelijk van mening dat dit je verder brengt dan focussen op het laten groeien van iets wat je niet goed kunt. Hierbij komt onze achtergrond als GGZ agoog om de hoek kijken. Door deze kennis te verbinden met coaching technieken geven wij de begeleiding vorm vanuit een multidisciplinair perspectief. Daarbij gaan we concreet en praktijkgericht aan de slag. Dit wil zeggen dat je het geleerde direct zelf gaat toepassen in de situaties die je moeilijk vindt. Ben je op zoek naar coaching in Apeldoorn waarbij je na de eerste afspraak al stappen kunt zetten? Neem direct contact op om een kennismakingsgesprek in te plannen!