Train assertiviteit met een weerbaarheidstraining

Kan jouw zelfvertrouwen wel een boost gebruiken? Dan is onze weerbaarheidstraining waarschijnlijk geschikt voor jou! Als GGZ agoog zien wij vaak dat cliënten moeite hebben met vaardigheden die betrekking hebben op weerbaarheid. Dit wil niet zeggen dat ze nooit weerbaar kunnen worden. Het is een misverstand dat weerbaarheid een eigenschap is die je niet kunt aanleren. Dit is een van de redenen waarom wij een weerbaarheidstraining hebben ontwikkeld. Het doel van deze training is om inzicht te krijgen in je waardes en ze voor je te laten werken. Wat vind je belangrijk? Hoe ga je om met negatieve situaties? Dit zijn vragen die betrekking hebben op je overtuigingen en hoe je dus inspeelt op teleurstellende voorvallen. Wil je meer weten over de inhoud van onze weerbaarheidstraining? Neem direct contact met ons! Wij vertellen je er graag meer over.

Weerbaarheidstraining en focus op veerkracht

Hoe je omgaat met teleurstellingen en moeilijke situaties bepaalt mede hoe weerbaar je bent. Dit is de reden waarom veerkracht ook een belangrijke pijler is in de weerbaarheidstraining. Veerkrachtig zijn betekent dat je ongeacht de omstandigheden altijd je hoofd boven water houdt. Ook al maak je veel negatieve dingen mee; je blijft je doel voor ogen houden en blijft trouw aan je gevoelens. Deze combinatie maakt dat je veerkracht ontwikkelt. In de huidige maatschappij ligt de focus al snel op praten en denken. Dit werkt niet als je niet stilstaat bij je gevoelens. In de weerbaarheidstraining ligt daarom ook een focus op hoe je emoties en lichamelijke signalen herkent. Wil je ook werken aan je weerbaarheid in een vertrouwelijke sfeer? Geef je direct op voor onze training!

Weerbaarheidstraining

Coaching en werkzaamheden als GGZ agoog

Door onze werkervaring op het gebied van coaching in Apeldoorn en GGZ agoog hebben wij al onze kennis gebundeld in een weerbaarheidstraining. Situaties die wij in de praktijk tegenkwamen, hebben wij geïntegreerd binnen de training in de vorm van oefeningen. Naast de weerbaarheidstraining zijn wij hard aan de slag om andere trainingen te ontwikkelen. Deze hebben allemaal als concrete focus om jou optimaal te laten presteren onder stressvolle situaties. Het doel is dat je, ondanks veel stress, sneller in actie komt.  Verder kun je beter je gedachtes op een rijtje zetten als je minder door stress wordt beïnvloedt. En bovenal zit je een stuk beter in je vel wanneer jij stress de baas blijft. Wil je je opgeven voor de weerbaarheidstraining of een afspraak inplannen? Neem direct contact met ons op!